Dakrenovatie

Decra® noemt men niet voor niets het slimme daksysteem! Het resultaat achteraf spreekt voor zich: een perfect waterdicht, stormvast, inbraakveilig en vooral mooi dak dat de waarde van uw gebouw onmiddellijk verhoogt.

Voor uw dakrenovatie biedt Decra® u de ideale oplossing: dit daksysteem kan men immers over de bestaande verouderde dakbedekking plaatsen (zoals leien, shingels, roofing en golfplaten). Tijdens de werken heeft u geen last van weersinvloeden want uw bestaande dak blijft dicht en bovendien worden er u geen dure kosten aangerekend voor afbraak, transport of het storten van bouwafval.

Blockx dakrenovatie

Blockx werkt hoofdzakelijk met de Decra® Elegance, de Decra® Classic en de Quadro by Icopal dakpannen. De Decra® dakpannen geven uw woning een exclusief of traditioneel karakter en laten dankzij het ruime assortiment veel ruimte voor een persoonlijke look. Opteert u voor extra akoestisch comfort, denk dan zeker aan de Decra® Elegance Acoustic die met haar gelamineerde kern voor een zeer sterke geluidsreductie zorgt. De Quadro by Icopal heeft een strakke en moderne uitstraling en is snel te plaatsen. Alledrie de dakpannen zijn duurzaam en onbreekbaar dankzij de stalen kern en zijn bestand tegen ieder weertype. Icopal biedt voor al haar soorten dakpannen 30 jaar garantie, met een individueel garantiecertificaat.

Voor meer informatie en foto’s kunt u terecht op de websites icopal.be en decra-icopal.be .


Daktimmerwerken

Voor een traditioneel houten dak en alle houten dakconstructies bent u bij Blockx aan het juiste adres. De nuttige ruimte onder het dak wordt steeds vaker gebruikt als leefruimte of als slaapgedeelte, de stijgende energienormen vragen om bijkomende verstevigingen.

Blockx is uw ideale partner om aan beide vragen te voldoen.